Lari Kozmetika

Arcápolás

Őszi vitaminos bőrerősítés

Gondoskodj a bőrödről ősszel is!Az őszi napfény hatását az alacsonyabb hőmérséklet miatt nem érezzük. Pedig ilyenkor is fontos az antioxidáns bőrápolás. A szeles idő és a fűtött szobai levegő váltakozása miatt bőrödnek elegendő ceramidra is szüksége van, hogy a nedvességet meg tudja tartani. Gondoskodj a bőrödről ősszel is!

VITAMIN PLUS - ceramid pótló, antioxidáns hatású bőrerősítés A, C, E szépségvitaminokkal

A program tartalma: gyengéd, vízsugaras bőrhámlasztás, ceramid pótlás, majd vitaminokban és oligopeptidekben gazdag pakolás arcra, nyakra és dekoltázsra; feszesítő relax maszk; hidratáló, bőrpuhító olajos masszázs.

Extra ajándék: kézápolás ceramiddal és vitaminokkal!

/kb. 80'/ 12.800.-

 

 

ANTI-AGING bőrápolás

ha nem elégszel meg a fiatalos kinézettel, és rugalmasabb, simább bőrre vágysz

1D - Advanced Skin Regeneration
- az érzékeny, barrirer sérült bőr regeneráló programja (35+)

Ha bőrpírral, hámló és érdes tapintású bőrfelszínnel bajlódsz rendszeresen, akkor valószínűleg bőröd védekezőképessége nem megfelelő. Ez csak akkor tud javulni, ha bőröd ún. barrier funkcióját helyreállítod. Ilyenkor a bőr ceramid tartalmát kell pótolni, hogy felszíne újra ellenálló legyen és a nedvességet meg tudja tartani. Ez az arckezelő program újgenerációs hatóanyagaival gyorsan és látványosan nyugtatja a pirosodásra, viszketésre hajlamos bőrt. Helyreállítja a káros környezeti hatásokra, hideg-meleg levegő váltakozására irritációval reagáló bőr komfortérzetét. Növeli a bőr természetes védekező- illetve nedvességmegkötő képességét. Az arckezelő program azonnal visszaadja bőröd hidratáltságát és bársonyos, puha tapintását.
/kb. 80'/ 12.500.-Ft

 

 

2D - Hydro Energy
- mélyhidratáló program újgenerációs NMF formulával (35+)

Ha egészséges, egyenletes kisugárzású bőrre vágysz, hidratáld bőröd rendszeresen és adj elegendő mélyhidratáló hatóanyagokat számára. A HYDRO ENERGY program innovatív aktív formulákkal (Hydra Filler, Pentavitin) pótolja a fáradtnak tűnő, fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőr nedvességtartalmát. Nem csak pótolja az elvesztett nedvességet, hanem segít az állandóan szomjazó bőrnek hosszú távon megtartani azt. A többrétegű hidratáló hatásból adódóan egyenletesebbé válik a bőrfelszín, javul a hámréteg textúrája. Bőröd az emelt mennyiségű nedvességmegkötő faktoroknak köszönhetően azonnal feltöltött, kipárnázott lesz. Kiváló választás, ha a kezelés napján smikelned kell, vagy ha hirtelen nagymennyiségű nedvesség kell a bőrödnek, pl. nyaralás vagy egy megfázás után.
/kb. 80'/ 12.500.-

 

 

3D Lifting Effect
- feszesítő és lifting hatású arckezelés (35+)

Tudod, hogy nem minden ránc egyforma és hogy kialakulásuknak más-más oka van? A egyik típus, a dinamikus ráncok, melyek a  természetes öregedés tünetei és a mimikából adódnak. Ilyenek a homlok vízszintes ráncai, a gondolkodó ráncok a szemöldök között, a szemkörnyéki szarkalábak, és a nazolabiális ráncok. Ezeken kívül a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus más-más speciális kezelést igényel: botoxszerű hatással a mimikai ráncok simításáért, illetve sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia az arcot átszelő barázdák ellen. A 3D LIFTING EFFECT arckezelés a megjelenő és elmélyülő ráncok programja. Válaszd Te is a bőrsimító, a bőröd rugalmasságát fokozó programot!
/kb. 90'/ 14.500.-

 

 

4D - BioTech Cell Therapy
- sejtaktiválás a kozmetikai dróntechnolgia segítségével (40+)

A bőr idő előtti öregedését elsősorban az UV-sugárzás okozza, valamint a stressz, a városi szmog, és a kevés, rendszertelen alvás. Tünetei: az egész arcon megjelenő ráncok, a kisebb-nagyobb pigmentfoltok, bőrpirosodás, hajszálérproblémák. A bőr felszíne durvább tapintású lesz, vagy éppen érzékennyé válik. Tapasztalsz magadon ilyesmit? A BIOTECH CELL THERAPY program peptid-aminosav komplexszel és növényi őssejtekkel egymás hatását erősítve hat az idő előtti nem kívánt bőröregedési tünetek ellen. Hatásukat a speciális „kozmetikai drón technológia” garantálja, mert ez juttatja a megfelelő sejtekhez a hatóanyagokat. Már egyetlen kezelés is feltölti simítja a bőröd, csökken a bőrpír és a bőröd megnyugszik.
A tartós javulás érdekében kérd 4-6 alkalmas kúrában, mely a hámréteg teljes megújulási ciklusát lefedi.
/kb. 90'/ 14.500.-

 

 

5D - Anti-Glycation Therapy
méregtelenítő kezelés a bőr elcukrosodása ellen (30+)

Bőrünk tartásának, tónusának és ezáltal az arcunk kontúrjának meghatározó eleme, hogy a bőr rugalmas rostjai milyen állapotban vannak. A bőrben természetesen lezajló folyamat, az ún. glikáció, amikor a kollagén és elasztin rostokhoz cukor molekulák kapcsolódnak, így azok elvesztik funkcionalitásukat. A külső káros hatások (pl. UV-sugárzás, levegő szennyeződése) is befolyásolják ezt a folyamatot. Ettől azonban sokkal fontosabb tényező, hogy bizonyos élelmiszerekből (pl. cukor, szénhidrátok, sült ételek) túlzottan sokat fogyasztunk. A bőr merevvé, rugalmatlanná válik és fáradt, inaktív kinézetű lesz. Romlik a bőr regenerálódási képessége, ami a bőr lazaságához, elvékonyodásához, repedésszerű ráncok kialakulásához vezet. Az életmódváltás mellett kozmetikai méregtelenítő kúrával, speciális anti-glikációs hatóanyagokkal javíthatjuk a bőrön megjelent idő előtti öregedési tüneteket. /kb. 110'/ 14.500.-

 

 

3+4D - BioTech Peptide Effect
- peptides bőrfeszsesítés az elmélyült mimikai ráncokra (45+)

Ha úgy érzed, bőröd veszített rugalmasságából és elmélyült mimikai ráncokat látsz a tükörben, válaszd a botoxszerű hatóanyagokban és bőrépítő peptidekben gazdag feszesítő arckezelést. A bőr idővel lelassult természetes megújító folyamatait a legújabb hatóanyagokkal: peptidekkel aktiváljuk. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősíti a bőr védekező képességét, javítja a bőr rugalmasságát. A BIOTECH 3D PEPTIDE EFFECT program egy intenzív terápia, hogy bőröd azonnal feltöltse és simábbá varázsolja. Rendszeres kezelésként, vagy intenzív kúrában az epidermiszt (hámréteget) és a dermiszt (irharéteget) is újraépíti.
/kb. 110'/ 16.500.-

 

 

4+5D - BioTech AGE CODE Effect
- AGE Code, aminosav, peptid, és őssejt terápia (45+)

Az érett bőr állapota legalább 80%-ban az életmódtól, a bőrt érő külső és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A következetes, innovatív bőrgyógyászati hatékonyságú kozmetika nagy mértékben ellensúlyozni tudja az idő előtti bőröregedés tüneteit. Ennek az intenzív arckezelő programnak a hatóanyagai célzottan a káros környezeti hatásoktól, a glikációtól, a mozgáshiánytól, egészséges táplálkozás hiányától igénybe vett stresszes bőr állapotát javítják. Méregtelenít, feszesít, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt. Rendszeres kezelésként, vagy intenzív kúrában megszabadítja a bőröd a káros glikációtól; az epidermiszt (hámréteget) megerősíti, mivel új és egészséges bőrsejtek képződését segíti. A dermisz rosthálózatát újraépíti, ezáltal bőröd rugalmasabb, fiatalosabb lesz.
/kb. 110'/ 16.500.-

 

 

HYDRO PLUS arckezelések

bőröd nedvesség- és lipidtartalmának tartós pótlására, mélyrétegű feltöltésére

HIALURON PLUS (30+)

- Bőröd gyakran húzódik és sprőd a felszíne? A vízhiány gyakran okoz ilyen érzést. Nedvesség hiányában közelről apró mikroráncokat láthatsz és a bőröd fakó színűvé válhat.
A "Hialuron" kezelések nem csak nedvességgel látják el bőröd, hanem segítik azt sokáig megtartani. A kozmetikai hialuron 5-féle molekuláját állítjuk a bőr szolgálatába: klasszikus, mikrokapszulázott, extra kisméretű és természetes kivonat formában. Bőröd azonnali "nedvesség bombát" is kap, valamint mélyen feltöltődik és a nedvesség hosszú távon raktározódik. Bőröd azonnal felfrissül, a szárazságból adódó húzódó érzés megszűnik és üde friss kinézetet kap.

HIALURON PLUS fátyol maszkkal /kb. 70'/ 10.500.-
HIALURON PLUS Tisztítással: 13.500.-

 

 

 

CERAMID PLUS (30+)

- A bőr érzékenységét gyakran a bőrazonos ceramidok hiánya okozza, s azok pótlásával meg lehet szűntetni a kellemetlen tüneteket: szárazságot, hámlást, bőrpírt. A bőr képessé válik a nedvesség megtartására, s egyensúlyba kerül. Lehet, hogy ez kell neked? Kérj személyes konzultációt, s rögtön kiderül. A kezelés során részben a ceramidokat pótoljuk, részben pedig azok alkotóelemeit, az ún. foszfolipideket, melyekből a bőr ceramidot képez.

CERAMID PLUS fátyol maszkkal /kb. 70'/ 10.800.-
CERAMID PLUS Tisztítással: 13.800.-

 

LIPID PLUS (50+)

- Ha úgy érzed, hogy a bőrödnek semmi nem elég, és felszív minden krémet, amit csak rákensz, akkor szinte biztos, hogy a mélyrétegű vízhiány mellett zsírhiánnyal is küzd. Általában az ösztrogén hiány még a korábban kombinált bőrtípusokat is képes megváltoztatni. Ilyenkor a bőrápolást újra kell gondolni, és a megváltozott igényekhez kell igazítani. A LIPID PLUS kezelés egyszerre pótolja a hiányzó nedvességet és lipideket, ugyanakkor a ceramidot is, amely ezeket megtartani képes. A liposzómák, nanoszómák mellett értékes növényi olajokkal, E és A-vitaminnal regeneráljuk, vitalizáljuk a bőröd. Az eredmény: selymesen puha felszín, feltöltött bőrérzet, és élénk bőrszín.

LIPID PLUS fátyol maszkkal /kb. 60'/ 11.500.-

 

EXPRESSZ szépítkezés

ha sietsz, és a minőségről nem szeretnél lemondani

 

EYE LIFTING Effect szemkörnyék program

Az idő első jelei ezen a területen látszanak meg legkorábban. Érdemes külön figyelmet fordítani a szemkörnyéked ápolására. A rendszeres intenzív kozmetikai ápolás és a célzottan kiválasztott otthoni szemápoló sokat tud javítani.
/kb. 15'/ 4.500.-

BREAK TIME Gyors frissesség és vitalitás 

- Nem tudsz most ellazulni, mégis jól kell kinézned? Gyors bőrradírozás után mélyrétegben hidratáló és feszesítő pakolás koktélt kap az arcod és nyakad bőre, valamint vitalizáló mini maszkot a fáradt szemkörnyéked. Hatékony, mégis gyors megoldás és már indulhatsz is! 
/kb. 30'/ 7.500.-